35 26 84 00
Ingen varer i din indkøbskurv

Samarbejdspartners

Vi haft glæden at samarbejde med flere af Europas ledende producenter af glas, porcelæn, messing og sølv. Fælles for dem er at de fremstiller ting af ypperste klasse. Bundstemplet bærer fabrikkens eget emblem i kombination med Firkløverens eget mærke. Dette er garantien for en unik og ægte Firkløverprodukt, som kun kan købes gennem os. Vi samarbejder bl.a. med Orrefors, Royal Copenhagen, Goebel, Iittala, Lapponia, Meissen, Mema-GAB, Porsgrund, Skultuna, Studio Glashyttan i Åhus, Unterweissbach mfl.


Adax logo

ADAX
ADAX er kendt for unikke produkter af meget høj kvalitet.

 

Fyrklövern Logo

Firkløveren
Firkløverens eget varemærke garanterer dig et helt unikt og eksklusivt udvalg af kvalitetsprodukter.

 

Goebel logo

Goebel
Gennem sin fremstilling af de vidunderlige Hummelfigurer er Goebel blevet en af verdens mest kendte porcelænsfabrikker. Fabrikken grundlagdes i 1871.

 

Herend logo

Herend
Arbejdet i Herend porcelænsfabrik, med aner fra 1826, præges af ambitionen at skabe porcelænsting af højeste kvalitet. Sortimentet kendetegnes af elegante og detaljerede dekorer, malede med stor sikkerhed og præcision.

 

Iittala logo

iittala
Finlands største og mest velkendte glashytte. Siden 1950-erne har iittala været verdensberømt for sine kunstneriskt højtstående produkter, bl a designede af Tapio Wirkkala og Timo Sarpaneva.

 

Johanfors logo

Johansfors
Johansfors glashytte har idag en særstilling gennem sin produktion af unikt kunstglas. Her findes f.eks. Astrid Gate, Simon Gates sønnedatter, hvis nuancesrige billedskåle og piecer i graalteknik er tekniskt uovertrufne.

 

Kalevala logo

Kalevala Koru
Kalevala Koru fremhæver de fineste motiver i den finske og nordiske smykketradition. Deres dygtige designere tilpasser historiske motiver til nutiden i bronze, sølv og guld. Hvert smykke har en historie.

 

Kosta boda logo

Kosta Boda
Med et præg af håndværk och flot design er Kosta Boda en af de førende glasproducenter i verden. Moderhytten, grundlagt i 1742, er Sveriges ældste der stadig er i brug.

 

Lapponia Jewelry logo

Lapponia Jewelry
På kun fyrre år har Lapponia Jewelry opbygget et verdensry som et af de mest udtryksfulde og originale firmaer i branchen med nogle af de mest eftertragtede og elskede smykker.

 

MemaGAB logo

MEMA-GAB
MEMA har repræsenteret svensk sølv- og håndværkstradition siden 1849. Gedigent håndværkskunnen kombineres med moderne teknik. Sølvtingene kontrolstemples med sølvsmedenes egne ansvarsstempler.

 

Orrefors logo

Orrefors
I forbindelse med verdensudstillingen i Paris 1925 fik Orrefors Glasbruk international anerkendelse for sit kunstglas. Orrefors har kreeret fantastiske glasprodukter med forskellige farvenuancer og dekorative glasbobler indeni farvemassen.

 

Porsgrund logo

Porsgrund
Norske Porsgrund grundlagdes i 1887 og fremstiller porcelænsprodukter af samme høje kvalitet som sine udenlandske kollegaer. Med tiden er Porsgrund blevet et symbol for norsk nationalstolthed.

 

Royal Copenhagen logo

Royal Copenhagen
Et stort antal tallerkener, kopper, skåle og figuriner er fremstillet sidan man tog det første penselstrøg i 1775 da Royal Copenhagen Porcelain Manufactory så dagens lys den 1. maj. Mest berømt er den unikke service Flora Danica som håndmales endnu idag.

 

Skultuna. logo

Skultuna mässingsbruk
Svenske Skultuna grundlades af Karl XI år 1607, og har fremstillet smukke og gedigne messingsting i snart 400 år.

 

Studio Glashyttan logo

Studio Glashyttan i Åhus
Glas, Kærlighed og Følelse, ja sådan kan man beskrive arbejdet på Studiglashytten i Åhus. Glashytten grundlagdes i juni 1977 af parret Dreutler/Zirnsack, og har igennem årene udviklets til en af de bedste indenfor kunstglas.

 

Unterweissbach logo

Unterweissbach
Det anerige tyske porcelænsfabrik Unterweissbach grundlagdes 1882 i Bayern. Porcelænsfabrikken har mere end 100 års erfaring af det følsomme præcisionsarbejde som skulpturerede mesterværker kræver.