Dæk op med Celebration til efteråret

  • Celebration_autumn.jpg

  • Vi omfavner efteråret og inviterer vennerne hjem! Celebration er en af vores allerpopulæreste stel designet af kunstneren Anne Rooslien. Steldelene har en bølget form med håndmalede kanter i ægte platin. Det tidløse porcelæn kan du dække op med til både efterår og sommer, som til brunch eller bryllup.

  • Celebration_autumn2.jpg

  • Udnyt dette efterårs herlige udbud på nyhøstede rodfrugter og grøntsager.

  • Celebration_recept1.jpg

  • Ovnbagt spidskål med hasselnødder og kapris.

    En superenkel opskrift på spidskål som du serværer som forret eller som tilbehør til hovedretten.

    Ingredienser:
    Til 6-8 personer

    • 1 spidskål
    • 3 spsk. smør
    • Olie till formen
    • 3 spsk. kapris
    • 1 dl hakkede hasselnødder 
    • ½ pakke fetaost
    • Salt og peber

    Gør sådan:  Sæt ovnen på 200 grader. Smør et ovnfast fad og del spidskålen i 4 dele. Læg kålen i formen og krydr med salt og peber,  pensl med smeltet smør og læg kapris og hasselnødder. Bag kålen i ca. 20 ,inutter og øs kålen med det smeltede smør undervejs. Server kålen på tallerkener og drys det smuldrede fetaost over.

     

  • Celebration_friends.jpg

  • Pokébowl med laks

    Ingredienser:

    Til 4 personer
    • 3 dl grødris eller japansk ris ( sushiris)
    • 1 spsk. sesamolie
    • 2 spsk japansk soja
    • 1 fed hvidløg, revet
    • 2 tsk.. sriracha (eller mere efter smag)
    • 500 g rå laks
    • 2 purløg
    • 0,5 agurk
    • 1 mango
    • 2 avokadoer
    • 2 dl edamamebønner
    • 1,5 spsk hvide sesamfrø, ristede

    Gør sådan:  Vask risen grundigt og kog det i følge anvisningen på pakken. Bland sesamolje, japansk soja, revet hvidløg og sriracha i en skål. Skær laksen i store tærn og snit purløget tyndt. Vend det ned i marinaden.  Skær agurken i tyndeskiver gerne med en ostehøvl, skær mangoen i terninger og skær advokadoen i tynde skiver. Læg risen i bunden af store portionsskåle derefter avokado mango, edamame agurken og laksen. Drys sesamfrø og spis det mens risen er varm og fisken er kold.

  • Celebration_pokebowl.jpg

     

  • Celebration_pokebowl2.jpg

     

  • Vidste du at Celebration har sit eget kaffestel?
    Sæt benene op på sofaen og nyd en rygende kop kaffe og en stort stykke  pæregalette.

     

  • Celebration_recept2.jpg

  • PÆREGALETTE

    Nut tærten ud med galette i år!

    Ingredienser:
    Til 6-8 personer

    • 250 g smørdej, frisk
    • 1,5 dl kvark
    • 2 store pærer
    • 100 g Chèvre
    • 1 dl valnødder
    • 2 spsk. honning

    Gør sådan her: Indstil ovnen på 200°. Rul smørdejen ud til en firkant på en bageplade med bagepapir og fold kanterne ind. Spred kvarken henover dejen og smuldr gedeosten (Chèvren). Skær pæren i tynde skiver og spred dem ud over galetten.
    Hak valnødderne let og strø dem over. Bag i ovnen i ca. 20 minutter eller til galetten har fået en fin farve. Tag galetten ud af ovnen og lad den køle lidt af inden du drypper honningen over.