Herlig efterår og Halloween!

  • Når det bliver efterår er det ekstra herligt at dække bord. Nu er skovene fulde af svampe, smukke bær og grene som alt sammen bliver stemningsfulde dekorationer. Græskarrene køber vi på markeder og kastanjerne plukker vi i parken eller på gaden på vej hjem fra arbejde!

  • 1.jpg

  • 2.jpg

  • Det er enkelt at dække op i efteråret nu, hvor naturen er fyldt med herlige sager. Bland græskar med hyben, blade, svampe og kastanjer eller hvad du nu ellers finder i skoven eller i haven.

  • 3.jpg


    Ett sidenband runt besticken med en glänsande kastanj hälsar gästerna välkomna.

  • 4.jpg


    Sätt besticken i vattenglaset och dekorera med löv!

  • 5.jpg


    Med löv och bark som plockats i naturen kan man göra dukningen lite roligare!

  • för_cel.jpg

    Frokosttallerken, 229 kr

  • mat_cel.jpg

    Middagstallerken, 249 kr

  • djup_cel.jpg

    Dyb tallerken, 239 kr

  • aptit_cel.jpg

    Appetitskål, 139 kr

  • 6.jpg

  • 7.jpg

  • Svampesupper er lette at lave og er ofte populære for deres rige smag. Man kan lave dem dagen før og derefter varme inden serveringen, hvilket er et plus. Pynt med persille eller andet grønt!  Noget af det allersmukkeste, som desuden er gratis, er alle de smukke efterårsblade i kraftige farver. Dekorer med blade omkring tallerkenen for at få den rette efterårsfølelse. 

8.jpg

Tips

I stedet for en stofløber, kan man samle græskar, hyben og kastanjer og svampe og arrangere på en planke. Til jul kan man bruge kogler, mos og grene.

 

9.jpg

Tips

Man kan lave mange fine ting med kastanjer. Arranger dem på tallerkenen eller fyld nogle glas!

 

  • Provdukahemma_desk_dk.jpg

  • provdukahemma_mobil_dk.jpg