Forårsbryllup!

  • Med vores rene og elegante stel Sonja dækker vi op til bryllupsfest. Indretningen er lys og luftig med hvide orkideer, spirende fresia og grønne myrter.

  • Sonja_7.jpg

  • Sonja_2.jpg

  • Dekorer gerne bordet med grønne blade fra passionsblomsten og fastgør små orkideer til servietringe. Buketterne på bordet indeholder flere forskellige slags orkideer, store og små, lyserøde som hvide.
    Et menukort, hvor du præsenterer mad, er en fin detalje og et bånd af blonder gør borddækningen ekstra romantisk.

  • Sonja_3.jpg

Sonja_4.jpg

Tips

Bind små snore i forskellige farver omkring bestikket, som matcher blomsterne. Fastgør en smuk orkidé på toppen. Varier orkidé sorterne til hver konvolut.

Sonja_5.jpg

Tips

Den enkle og tidløse dekor gør det muligt for maden at synes på tallerkener og fad. Vi har lavet servietringen med et stykke ståltråd, vedbend og mini-orkideer.

  • More is more – på forårsbordet må du gerne bruge lidt ekstra pynt. Leg med farve og form, bland grønne grene, delikate blomsterknopper og vælg de nuancer du bedst kan lide.

  • Sonja_6.jpg

  • modell.jpg

  • Sonja_8.jpg

  • Vil man have en lidt mere markant borddækning kan man skifte den hvide dug ud med grå. De grønne slyngtråde fra passionsblomsten skaber en smuk krans rund om middagstallerkenen og skål. 

     

    Vores specielt slebne krystalglas har en meget smuk glans, vi har navngivet glasserien Ballet, som vi synes passer fint sammen med stellet Sonja.
     

    De mindre dele, som asieter, småskåle og fade, passer fint til enten småretter eller desserter.

  • Sonja_6.jpg

    Vil man have en lidt mere markant borddækning kan man skifte den hvide dug ud med grå. De grønne slyngtråde fra passionsblomsten skaber en smuk krans rund om middagstallerkenen og skål. 

  • Sonja_7.jpg

    Vores specielt slebne krystalglas har en meget smuk glans, vi har navngivet glasserien Ballet, som vi synes passer fint sammen med stellet Sonja.

  • Sonja_8.jpg

    De mindre dele, som asieter, småskåle og fade, passer fint til enten småretter eller desserter.