Dinner with friends

  • Har du ikke set veninderne i lang tid? Inviter dine veninder til en herlig aften!

  • Cel20_8.jpg

  •  

    Det er hyggeligt at samles i køkkenet til en velkomstdrink og lave mad sammen! Vi har valgt en supergod vegansk pizza til velkomstdrinken og serverede ovnbagt spidskål og en poké bowl med laks. Til dessert fik pigerne pæregalette. Opskrift og borddækning finder du nedenfor.

  • celebration-Skal-16cm-FRI_10001719_1.png

    Skål, 239 kr

  • celebration-tapasset_10010975_1.png

    Tapassæt - 5 dele, 1495 kr

  • celebration-Mugg-34cl-FRI_10005239_1.png

    Krus, 229 kr

  • celebration-runt-fat-29cm_10010976_1.png

    Rundt serveringsfad, 1375 kr

  • Cel20_9.jpg

  • Cel20_10.jpg

  • Cel20_11.jpg

  • At være sammen med god mad og smukt porcelæn hører til livets goder!

Recept_pizza.jpg

Vegansk pizza

Ca. 8 stykker​
 

  • 1 forbagt pizzabund 180 g, gerne stenovnsbagt
  • 4 dl revet, vegansk pizzaost
  • 1 Oatly iMat Fraiche eller anden vegansk fløde
  • 1 dåse tangkaviar, 75 g
  • 1 stort, finthakket rødløg
  • 1 pakke frisk purløg, finthakket

 

Gør sådan her:
Spred den veganske creme fraiche over pizzabunden og strø osten over. Bag pizzaen i ovnen efter anvisningerne på pakken og til pizzaen har fået en fin farve. Tag pizzaen ud af ovnen og top den med tangkaviar, rødløg og purløg. Skær den i skiver og server!

Recept_kal.jpg

Ovnbagt spidskål

4 portioner

  • 1 spidskål
  • 3 spk. smør
  • 3 spk. kapers
  • 1 dl hakkede valnødder
  • ½ pakke fetaost
  • Salt og peber

Gør sådan:

Sæt ovnen på 200 grader. Smør et ildfast fad og del spidskålen i fire dele. Læg kålen i fadet og krydr med salt og peber, tilsæt smør, kapers og hasselnødder. Bag kålen i ca. 20 min. Læg kålen op på tallerkener og drys fetaosten over.

 

Recept_kal.jpg

Rostad spetskål

4 portioner
 

  • 1 spetskål
  • 3 msk smör
  • Olja till formen
  • 3 msk kapris
  • 1 dl hackade valnötter
  • ½ paket fetaost
  • Salt och peppar​
     

Gör så här: 
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form och dela spetskålen i fyra delar.
Lägg i kålen i formen och salta och peppra, klicka över smör och lägg på kapris och hasselnötter. Baka kålen i ca 20 minuter och ös kålen med det smälta smöret någon gång under tiden den är i ugnen. Lägg upp kålen på tallrikar och strö över smulad fetaost. 

Recept_bowl.jpg

Poké bowl

4 portioner

  • 3 dl sort ris eller quinoa
  • 1spk. sesamolie
  • 2 spk. japansk lys soja
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 500 g laks, rå, eksempelvis Salma (kan man ikke lide rå laks kan man bage den i ovnen)
  • 2 forårsløg
  • 1 moden mango, eller frossen
  • 1 avokado
  • 2 dl edamamebønner
  • 2 spk. ristede sesamfrø
  • 1 lime
  • 1 bundt korriander
  • 1-2 spk. revet ingefær

Gør sådan:
​Kog risene eller quinoaen efter anvisningerne. Bland sesamolie, japansk soja, revet hvidløg og ingefær i en skål. Skær laksen i terninger og forårsløget i tynde skiver. Vend det i marinaden. Rist sesamfrøene i en tør stegepande til de får lidt farve. Skær avokado og mango i tern og hak korianderen. Læg risene i bunden af de fire portionsskåle. Læg derefter avokado, mango og koriander, edamamebønner og laks. Pres lidt frisk lime og drys de ristede sesamfrø over.

 

  • Til gode kaffestunder

  • Cel20_12.jpg

  • De fleste af os har behov for at trække sig tilbage fra stress og jag. Det er godt at sætte benene op i sofaen, mødes med venner og snakke om ugen der gik.
    Udover middagstellet har Celebration sit eget kaffestel som kan bruges til hverdag eller efter middagsfesten i weekenden. Skål, asiet og kagefad har en lignende form som middagstallerken. Kop og kaffekande mælkekande og sukkerskål har også de karakteristiske linjer i platin.

Recept_paronpaj.jpg

Pæregalette

Til 6-8 personer
 

  • 250 g smørdej, frisk
  • 1,5 dl kvark
  • 2 store pærer
  • 100 g Chèvre
  • 1 dl valnødder
  • 2 tsk. honning


Gør sådan her:
Indstil ovnen på 200°. Rul smørdejen ud til en firkant på en bageplade med bagepapir og fold kanterne ind. Spred kvarken henover dejen og smuldr gedeosten (Chèvren). Skær pæren i tynde skiver og spred dem ud over galetten. Hak valnødderne let og strø dem over. Bag i ovnen i ca. 20 minutter eller til galetten har fået en fin farve. Tag galetten ud af ovnen og lad den køle lidt af inden du drypper honningen over.