Festive Gatherings

  • Snart skal vi nok ses igen!

  • FG_1.jpg

  • Hoppas, hoppas att vi alla snart kan samlas igen. Farfar, lillebror, tonåringarna och grannen Knut – alla ska vara med och äta gott, skratta och kramas! Det som vi tidigare tog så förgivet längtar vi så mycket efter nu.

  • FG_2.jpg

  • Snart kan vi inviterer vennerne hjem og mingle i haven!

  • Shell_fat2.jpg

    Fade, 999 kr

  • Shell_tallrik.jpg

    Tallerkener, 199 kr

  • Dia_bestick.jpg

    Diamond bestik, fra 129 kr

  • Dia_champ.jpg

    Champagne/cocktailglas, 239 kr

  • FG_3.jpg

  • Nu vil vi bare hygge og ikke bruge en hel dag på at forberede maden. Vi lavede verdensbedste skaldyrspasta og sprøde baguetter. Luksuøs og enkel comfort food!

  • FG_4.jpg

  • Hvidløg, chili, tomat, olivenolie og parmesan er hemmeligheden bag den smagfulde pasta. Muslinger, krebs  gør retten endnu bedre.

pasta.jpg

Skaldyrspasta Frutti di Mare

  • 400 g pasta, gerne en tykkere variant af spaghetti
  • 600 g blandede skaldyr (blåmuslinger, kammermuslinger og krebs.
  • 6 fed hvidløg
  • 3 skalotteløg
  • 3 dl hvidvin
  • 2 æsker cocktailtomater
  • Olivenolie
  • Salt og sortpeber
  • 1 dl hakket persille
  • 2 tsk. chiliflager
  • Parmesan til servering

Gør sådan: Rengør muslingerne skyl dem under rindende vand og fjern "skægget" ved hjælp af en kniv og smid de muslinger ud som er åbne og ikke lukker når du banker på skallen. Skræl og hak skalotteløg og hvidløg fint og svits hurtigt i en kasserolle med lidt olivenolie. Halver cocktailtomaterne og svits dem i et par minutter. Hæld hvidvin i og salt og peber efter smag samt tilsæt chiliflagerne. Lad alt småkoge i 15 minutter. Kog pastaen efter anvisningen, tilsæt muslinger i løg-, tomat og vinsovsen og lad det koge i ca. 5 minutter eller til alle muslinger har åbnet sig. Bland derefter halvdelen af persillen i og hæld pastaen i sovsen og vend det et par minutter.Hæld hele herligheden over på et stort fad og læg de færdigkogte krebs over og drys persille og rigeligt med revet parmesan. Smag til evt. med mere salt og peber inden du serverer.

 

 

  • FG_5.jpg

  • FG_6.jpg

  • FG_7.jpg

  • FG_7.jpg

  • Salt_mat.jpg

    Middagstallerken, 229 kr

  • Salt_skal.jpg

    Skål, 229 kr

  • Salt_fat.jpg

    Fad, 1375 kr

  • Salt_skal2.jpg

    Skål, 995 kr

  • fika.jpg

  • Efter maden byder vi på en lækker chokoladekage som har fået et ekstra touch af salt flager og blåbær.

choklad.jpg

Chokoladekage med chokoladecreme

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • 1 dl hvedemel
  • 1/2 dl sigtet kakao
  • 1 tsk. vaniljesukker

Chokoladecreme

  • 2 dl piskefløde
  • 200 g mørk chokolade
  • 1 tsk. vaniljesukker

Garnering

  • 2 dl blåbær
  • 1 tsk. salt flager

Gør sådan: Sæt ovnen på 175 grader. Smelt smørret og lad det køle. Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, kakao, og vaniljesukker. Rør melblandingen i og tilsæt smørret. Hæld dejen i en smurt form med løs bund, ca. 20 cm i diameter eller i en bradepande på ca. 30 cm. Bag kagen i ca. 25 minutter og lad den køle af i formen.

Chokoladecreme: Varm fløden til kogepunktet i en tykbundet kasserolle. Tag den af varme og tilsæt vaniljesukker og chokoladestykkerne og rør alt sammen indtil chokoladen har smeltet. Læg cremen på køl i 1-2 timer og rør rundt et par gange undervejs.

Garnering: Fordel cremen over kagen og drys salt flager og blåbær.

  • FG_8.jpg

  • Lång hantverkstradition

  • Vores vidunderlige stentøjsstel Salt giver det perfekte look på bordet, simpelt, rustikt og smukt, en borddækning som gør at man vil sidde lidt længere.

  • FG_9.jpg

  • FG_10.jpg

  • FG_11.jpg

  • FG_10.jpg