Nissernes Jul

  • Med Nissernes Jul bliver alle glade omkring bordet! De fine illustrationer skaber den rette julestemning.

  • TOJ_1.jpg

TOJ_2.jpg

Tips

På julens røde dug har vi pyntet med små julegaver, knækbrød, kanel og æbler!

TOJ_3.jpg

Tips

Dæk op med fine middagstallerkener, frokosttallerkener og hjerteskåle i serien Nissernes Jul! Kompletter med smukke krystalglas fra vores Moments-kollektion

  • TOJ_4.jpg

    Lav et anderledes grantræ med små marengs og kanel.

  • TOJ_5.jpg

    Krystalglassene Moments med den diamantgraverede perlebort er en kollektion med forskellige varianter som passer fint til alle julens festmåltider.

  • TOJ_6.jpg

  • På alle stellets dele syns både nisser, egerne, dådyr, heste, harer, katte, bukke og små fugle. De snedækkede grantræer er en flot baggrund med de kunstneriske motiver sammen med snefnug og platinkanten.

TOJ_7.jpg

Tips

Stellets terrin kan bruges til meget, ud over julegrøden og frikadeller kan den bruges til vinterens tulipaner og hyacinter.

TOJ_8.jpg

Tips

Med knækbrød og hørtråd, grantræskvister, nødder og kanel bliver borddækningen enkel, men smuk.

  • TOJ_9.jpg

    De hjerteformede skåle i serien Nissernes Jul kan bruges til alle julens festligheder! Til gløggfesten med mandler og rosiner, til gløggbordet med slik og nødder eller hvorfor ikke til middagsbordet med lidt sild.

  • modell.jpg

    Stellet Nissernes Jul er fremstillet i fineste feldspatporcelæn og den vidunderlige dekoration er håndlitograferet af kunstneren Anne Rooslien.

  • TOJ_10.jpg

    Brug din kreativitet og dine peberkageforme! Brug dem til f.eks. æbler og læg dem i glassene.

risalamalta.jpg

RISALAMANDE 

  • 2 dl grødris
  • 4 dl vand
  • ½ tsk. salt
  • 6-7 dl mælk
  • 2 dl piskefløde
  • 1/2 dl flormelis
  • 1 spk. vaniljesukker

 

Gør sådan her: Kog risen med vand og salt i en gryde i cirka 10 minutter under låg. Tilsæt mælken, og lad den suge på svag varme i cirka 45 minutter under låg. Lad grøden køle af. Pisk fløden kraftigt og vend det ned i den kolde grød. Smag til med flormelis og vaniljesukker. Serveres med juice eller med kanel og mælk!