Dæk op med kærlighed

 • Vores besteller Victoria introduceres i forbindelse med kronprinsesse Victorias og prins Daniels bryllups og er ligeså populær den gang som den er i dag. Porcelænsserien er med dine fine form og romantiske dekoration et tidløst stel som aldrig går af mode.

   

 • Vicnew_1.jpg

 • Med et mønsterdesign i blåt og gråt samt med  detaljer i ægte guld afspejler Victoria den varme og harmoni som forventes af et stel som er skabt med et kærligheds og samhøringhedstema.

Vicnew_2.jpg

I dagens moderne samfund har vi altid travlt og livet har en hurtig takt, det er normalt at vi spiser  på forskellige tidpunkter, og nogle gange endda alene med mobiltelefonen i hånden eller foran TV'et.  Det er ikke de øjeblikke vi husker.  Men derimod at sidde sammen og give hinanden fuld opmærksomhed ved middagstid det kalder vi kvalitetstid. Victoria er både smuk og unik og tilfører glæde og varme når man dækker op med det og skaber en beroligende miljø til bords.

 • Vicnew_3.jpg

Scandinavian colors

 • Af naturlige årsager udvikler trendsene sig langsommere i år men det forhindre os ikke i at nyde en langvarende klassiker soom tidløse blå nyancer kombineret med jordnære toner som har kommet for at blive. 

Color.jpg

Dæk op med hørservietter i naturlige farver og pluk borddekorationer i jordnære nuancer. Lad  grundfarverne gå fra sandfarvet beige til brune toner og videre til sort. Det skaber en fin base at kunne gå udfra. Det er en farveskala for dit hjem som gør det nærmere naturen og skaber en rolig og tryg atmosfære. 

Messing og detaljer i guld

 • Et trendy borddækningstips er at tilføre guld. Nuancer i guld skaber varme og elegance til din borddækning- Gør sådan: 

 • Vicnew_5_1.jpg


  Borddækningstips 1: Guldbestik bliver prikken over i'et og går smukt hånd i hånd med med den jordnære farveskala. Dæk op med bestik som er gode at holde i som f.eks. vores Diamond serie i skinnende guld. 

 • Vicnew_5_2.jpg


  Borddækningstips 2:  Glas med en guldkant gør det ekstra festligt. Guldkantede glas skaber en kontrast til det hvide porcelæn og bliver sammen med gulddetaljerne i  Victoria en samlet helhed. Her finder du glasserien Diamond.

   

Vicnew_6.jpg

Borddækningstips 3: En spændende og stemningsfuld borddækning med guld kan du hurtigt fixe ved at placere lysestager i messing. De levende lys vil sprede et behageligt lys samtidig som det er en smuk detalje på bordet. Vores Scallop lysestager finder du her. 

Når hygge er mere end hygge

 • At hygge betyder det at tage en pause fra livets stress og jag og vælge at omgås med hinanden. Hygge er at tage en stund med fællesskabet  og en hyggestund bliver derfor ekstra hyggelig når man dækker op med Victoria. 

 • Vicnew_7_1.jpg

 • Vicnew_7_2.jpg