Adm. direktør har ordet

Vores interesse for at skabe et smukt og individuelt hjem bliver alt større. Måske som en følge af den hurtige verden vi lever i idag. I nogle hjem føler man sig altid velkommen. Der er en slags indbygget hygge og individuel stil som skaber den der specielle atmosfære.

”Skønhed, funktion og godt design, der inspirerer til at omgås omkring det dækkede bord”  er det som driver Firkløveren når vi udvikler produkter sammen med førende kunstnere og producenter. Designere som Sigvard Bernadotte, Jacqueline Lynd og Lars Carlsson og producenter som Orrefors, Meissen og Goebel er nogle af dem vi samarbejder med. Gennem Firkløveren får du specialdesignede stel, glas, bestik og dekorationsprodukter af høj kvalitet og som kun kan købes hos os - de findes ikke ude i handlen.

At handle hos Firkløveren er bekvemt og trygt. Du får varerne sendt i specialemballage og har du spørgsmål så ring til vores dygtige kundeservice. Du kan se produkterne hjemme i ro og mag og finde ud af hvis kvaliteten og dekoren passer med din stil. Du har også mulighed at vælge hvordan du vil handle med flere fordelagtige alternativer og betalingsbetingelser. Du har altid 30 dages bytte- og returret og 10 års suppleringsgaranti på de fleste af vores produkter.

Her på vores hjemmeside præsenterar vi dele af vores sortiment, inspirerende opdækninger, spændende opskrifter, konkurrencer, særlige tilbud og meget, meget andet.

Velkommen til Firkløveren!

SIGN_JohanMoller.jpg

Johan Möller, VD Fyrklövern