AnneRooslien.jpg

Anne Rooslien er en alsidig kunstner med stor talent. Hun arbejder normalt i akvarel, men også i olie og pastel. Hun skitsere og tegner blyant, og hvis hun får et øjeblik tilovers, arbejder hun helst i ler.

Anne Rooslien

 • Anne Rooslien er kunstneren, der designet og illustreret flere af vores mest elskede spisestel. Hun er inspireret af kærlighed og musik i sin skabelse.

  Samme år som vores Kronprinsesse fik hendes Daniel planlagt Annes bryllup for sin datter Alice og hendes fremtidige mand Ross fra New Zealand. Inspireret af det kommende bryllup og klassiske lyde skabte hun den populære design på stellet VICTORIA. Et mønster som sød musik bevæger sig blødt og pænt over det hvide porcelæn.

  Udover VICTORIA har Anne også designet flere andre spisestel, såsom den dejlige Åsas Jul, den dejlige hvide Ingrid i relief og Nordiske Fugle med vores elskede småfugle i akvarel og elegant fejring.


  Nu også vores seneste spisestel sammen med Maria Montazami.

  Anne Rooslien er en alsidig kunstner med stor talent. Hun arbejder normalt i akvarel, men også i olie og pastel. Hun skitserer og tegner i blyant, og hvis hun får en stund tilovers arbejder hun helst i ler.

  Se mere på Annes hjemmeside : www.anneteckningar.com