Finn_2018.jpg

Kendt som ”Blomster-Finn” efter sine blomsterindslag og vidomsord på norsk TV. En sand blomsterkunstner som får alt omkring sig til at blomstre!

Finn Schjøll - Norges blomsterkonge

  • Norges populære blomsterkonge Finn Schjøll er kendt for sine fantasifulde blomsterarrangementer og hans dejlige og charmerende personlighed. Han findes ofte på norsk tv som "Blomster-Finn". Gennem hans store lidenskabelige kendskab til blomster deler han hele tiden ny inspiration og hvordan man spreder glæde til andre.

    I 1995 startede Finn sin første blomsterbutik på Majorstuen i Oslo, og siden da har han arbejdet for at sprede blomsterglæde til hele det norske folk! Han har skrevet flere bøger og bruges ofte som foredragsholder. I de senere år har Finn designet for Magnor Glassverk. Hans samling indeholder imponerende 50 produkter. Det mest kendte produkt er boblen, som blev solgt i over 1 million eksemplarer! Firkløveren har nu haft fornøjelsen af at arbejde med Finn og præsentere hans unikke produkter. Finn er virkelig en sand blomsterkunstner, der får alt rundt omkring sig til at blomstre!