Pepper

Stentøj er et materiale som giver en følelse af stilhed. Stilheden som får os til at stoppe op en stund i vores turbulente tid. Med vores stentøjskollektion Pepper er det enkelt at skabe en afslappende atmosfære som gør at man ville blive siddende længere tid.

Pepper

 • Pepper er det seneste tilskud i Firkløverens stentøjsstel. Kollektionen som er fremstillet i Portugal er diskret og rustik men samtidig moderne og funktionel.

  Pepper, består af pebrede sortgrå dele med levende glasur som er håndskabt. Men også dele i lysergrå, hvor den mindste skål og det runde fad har fået en mere luksuøst touch af håndmalede kanter i ægte guld. Med den kreative kollektion kan du selv vælge hvordan din borddækning skal opleves. Moderne, diskret og tidløs med sort og lysegråt eller mixet med udvalgte dele med detaljer i guld for et mere eksklusivt udtryk. Hver stenstøjsdel har en unik glasur.

 • pepper-1.jpg

  Pepper er fremstillet med omtanke for naturen, et holdbart materiale med personlighed som føles lusuøst i sin enkelthed, vi kalder det livslang stentøjskærlighed.

 • pepper-2.jpg

  Vores stentøj er fremstillet i et af Portugals førende fabrikker i meget høj kvalitet, hvilket gør at du kan bruge det så ofte du vil, hverdag som fest!

 • pepper-3.jpg

  Farverne i kollektionen går i pebrede nuancer fra lysegråt til mørkegråt og glasuren som er fremstillet i hånden giver en unik attitude på hver del i stellet.