35 26 84 00
Ingen varer i din indkøbskurv

Vores tilbud

Nissernes Jul tilbud

Nissenes Jul

Alle drømmer om en jul fyldt af varme, glæde og sammenhold. Kunstneren Anne Rooslien har i sine motiver fanget gårdnissernes sysler. Formsproget er tidløst og de unikke hjerteformede dele skaber en velkommende følelse. Det hvide porcelæn med håndmalet platinkant og snefnug i relief fører tankerne til frostkolde julenætter.
Christmas Moments tilbud

Christmas Moments - by Maria Montazami

Den charmerende svenske Hollywoodstjerne Maria Montazami elsker julen og har i samarbejde med illustratoren Anna Handell designet dette vidunderlige juleservice, der udstråler mange af julens dejlige egenskaber: tradition, varme og glæde.
Nordic Blue erbjudande

Nordic Blue - En evig følelse af sommer

Vi har alle en længsel efter sommer. Sol, himmel, skov og blåt vand. Omgangskreds og latter. Nu gør vi på Firkløveren det muligt for dig at invitere sommeren indenfor året om med vores nye service, Nordic Blue.
Royal Dream erbjudande

Royal Dream - Design by Lars Wallin

Sveriges førende couturedesigner, Lars Wallin, og Firkløveren har skabt et drømmeservice værdig en prinsesse – Royal Dream! Med dette drømmeservice kan du dække op til en helt vidunderlig fest!
Diamond erbjudande

Diamond - Design by Dyrberg/Kern

Diamond er til dig der elsker det smukke i livet. I det generøse sortiment findes alt til livets festlige lejligheder, fra middagen med familie og venner til den storslåede nytårsfest. Diamonds for your table!
Moments erbjudande

Moments - Design by Maria Montazami

Maria Montazami har charmeret mange svenskere med sin varme og spontanitet. Sammen med Firkløveren har hun designet servicet Moments. Servicet udstråler Marias egenskaber; varme, kvindelighed og elegance.
Celebration erbjudande

Celebration - Let's celebrate!

Let’s celebrate – med kongelig glans! Vi hylder det kongelige prinsessebryllup i Sverige med vores nye unikt designede service Celebration. Dæk op til fest! Nyd stemningen!
Victoria erbjudande

Victoria - en hyldest til kærligheden

Dæk op til en romantisk middag! Vores service Victoria blev en stor succes, da det blev lanceret til den svenske kronprinsesses bryllup. Prøv at dække op med Victoria ved at bestille din prøvepakke i dag!
Lace erbjudande

Lace - Lovely. Luxurious. Lacy.

Lars Wallin, Sveriges førende couturedesigner, har skabt det udsøgte jubilæumsservice Lace. Med sit delikate kniplingmønster er Lace fremstillet til dig, der spiser med øjnene og dækker bord med passion.
Åsas Tomtejul vit erbjudande

Åsas Jul Hvid - En drøm i gnistrende hvidt

Vi drømmer alle om en eventyrlig gnistrende jul! Derfor har vi på Firkløveren, i et unikt samarbejde med designeren Åsa Götander, fremstillet Åsas Jul – i hvideste hvidt!
Åsas Tomtejul  erbjudande

Åsas Jul - Dæk bord med de populære nisser

Velkommen til Åsas vidunderlige nisseverden! Vores succes Åsas Jul er allerede blevet en dejlig juletradition i mange hjem. Bestil din prøvepakke af dette smukke juleservice i dag og se hvis det passer i dit hjem!
Blå Herrgård  erbjudande

Blå Herrgård - Elegant, tidløs og klassisk

Blå Herregård er en selvfølge ved særlige lejligheder med sin tidløse blomsterdekor i klassiskt blåt på hvidt feldspatporcelæn. Genskab et stykke af den klassiskt nordiske stil fra 1700-tallet i dit eget hjem.
Nordiska Fåglar erbjudande

Nordiske Fugle - Inviter vores natur indenfor!

Feldspatporcelænet er dekoreret med tolv af Nordens smukkeste småfugle. Henrivende illustreret pryder fuglene dit dækkede bord uanset årstiden. Servicet er flot både efterår og forår!
Gammaldags Jul- erbjudande

Gammeldags Jul - Ægte julestemning

Oplev en traditionsrig jul med vores populære service Gammeldags Jul. Lars Carlsons nisser findes i dag på mange svenske julekort, og det er hans stemningsfulde motiver, der dekorerer servicet Gammeldags Jul.
Clematis erbjudande

Clematis - by Vallila Interior

Dæk bord med et fantastiskt service i moderne og lækkert design! I samarbejde med det finske tekstilfirma Vallila Interior kan Firkløveren tilbyde servicet Clematis. Bestil din prøvepakke og få del i vores tilbud i dag!
Disney Jul erbjudande

Disney Jul - Hold jul med Anders And

Hvad er juleaften uden Anders And og hans venner? Glæd hele familien ved at dække op til julemiddagen på det dejlige service Disney Jul. Motiverne fra fjernsynsudsendelsen juleaften vil garanteret lokke mange smil frem!
Domherren erbjudande

Dompappen - Vinterens smukke gæst

Lad denne elskede vintergæst forgylde måltiderne under de hvide og kolde vintermåneder. Drøm dig hen til et vinterlandskab med blå himmel, blændende hvid sne og den elskede dompap.
Ingrid erbjudande

Ingrid - Et service for livet

Servicet Ingrid fører tankerne til lys, glæde og sammenhold. Et porcelæn til alle livets lejligheder. Formen er bølgende og moderne. Et harmoniskt møde mellem klassisk dekor og ny form.
Lise erbjudande

Lise - Blomstrende madglæde

Klassiske blomster i trendigt blåt snor sig hen over porcelænet i høj kvalitet. Servicets moderne formsprog fremhæver den gode mad. Dekoren krydres med stænk af ægte guld!
Max. et 99,- tilbud per husstand.