35 26 84 00
Ingen varer i din indkøbskurv

Vores tilbud

Aspvik

Aspvik - by Micael Bindefeld

I samarbejde med Sveriges førende festarrangører Micael Bindefeld præsenterer vi Aspvik. Et stel med et klassisk og romantisk formsprog og med sommerlige motiver bestående af pioner, valmue og forglemmigej. Blomster som gror i Micaels have på Aspvik, hans elskede sommerparadis i Stockholms skærgård.
Linnea

Linnea - Dæk op med finsk form

I vores porcelænsserie Linnea, som er et nordisk samarbejde mellem Vallila Interior og Firkløveren forener vi finsk design med kvalitet og funktion. Det er den finske natur og fremfor alt hørblomsten som inspirerede Vallilas designer Tanja Orsjoki. Hendes frie fortolkninger af hørblomsten skaber et livligt mønster bestående af blomster, blade, og frøkapsler illustrerede med sofistikerede farvetoner i hvidt, blåt, rosa, grønt og gråt.
Sonja tilbud

Sonja - Dæk med kærlighed

En smuk og kærlighedsfuld borddækning er noget dine gæster vil elske og bevare i mindet. Servicet Sonja passer godt både til en borddækning i hvideste hvid og til en mere farvestrålende borddækning.
Sensation tilbud

Sensation - Lad festen begynde!

Nu lancerer vi servicet Sensation, til livets små som store festlige lejligheder. Servicet bløde formsprog indbyder til en dejlig madoplevelse. Linjer i ægte guld og platin harmonerer flot med den ovale tallerkenform. Sensation står for tidløs æstetik, flot form og god kvalitet.
Nissernes Jul tilbud

Nissernes Jul

Alle drømmer om en jul fyldt af varme, glæde og sammenhold. Kunstneren Anne Rooslien har i sine motiver fanget gårdnissernes sysler. Formsproget er tidløst og de unikke hjerteformede dele skaber en velkommende følelse. Det hvide porcelæn med håndmalet platinkant og snefnug i relief fører tankerne til frostkolde julenætter.
Christmas Moments tilbud

Christmas Moments - by Maria Montazami

Den charmerende svenske Hollywoodstjerne Maria Montazami elsker julen og har i samarbejde med illustratoren Anna Handell designet dette vidunderlige juleservice, der udstråler mange af julens dejlige egenskaber: tradition, varme og glæde.
Royal Dream erbjudande

Royal Dream - Design by Lars Wallin

Sveriges førende couturedesigner, Lars Wallin, og Firkløveren har skabt et drømmeservice værdig en prinsesse – Royal Dream! Med dette drømmeservice kan du dække op til en helt vidunderlig fest!
Diamond erbjudande

Diamond - Design by Dyrberg/Kern

Diamond er til dig der elsker det smukke i livet. I det generøse sortiment findes alt til livets festlige lejligheder, fra middagen med familie og venner til den storslåede nytårsfest. Diamonds for your table!
Moments erbjudande

Moments - Design by Maria Montazami

Maria Montazami har charmeret mange svenskere med sin varme og spontanitet. Sammen med Firkløveren har hun designet servicet Moments. Servicet udstråler Marias egenskaber; varme, kvindelighed og elegance.
Celebration erbjudande

Celebration - Let's celebrate!

Let’s celebrate – med kongelig glans! Vi hylder det kongelige prinsessebryllup i Sverige med vores nye unikt designede service Celebration. Dæk op til fest! Nyd stemningen!
Victoria erbjudande

Victoria - en hyldest til kærligheden

Dæk op til en romantisk middag! Vores service Victoria blev en stor succes, da det blev lanceret til den svenske kronprinsesses bryllup. Prøv at dække op med Victoria ved at bestille din prøvepakke i dag!
Åsas Tomtejul  erbjudande

Åsas Jul - Dæk bord med de populære nisser

Velkommen til Åsas vidunderlige nisseverden! Vores succes Åsas Jul er allerede blevet en dejlig juletradition i mange hjem. Bestil din prøvepakke af dette smukke juleservice i dag og se hvis det passer i dit hjem!
Max. et 79,- tilbud per husstand.